Työryhmä

Työryhmä

Mainostaulujen runot toteuttaa Annikin Runofestivaali. Projektin työryhmään kuuluvat taiteellinen johtaja J.K. Ihalainen, tuottaja Simo Ollila, tuottaja Aino Suonio sekä graafikko ja valokuvaaja Riikka Vaahtera. 

Simo Ollila

Simo Ollila on Annikin Runofestivaalin tuottaja-tiedottaja ja toinen sen perustajista. Hän työskentelee kulttuurituottajana, tiedottajana, web designerina, kouluttajana ja konsulttina. Simo oli mukana perustamassa Suomen ensimmäistä runouden nettilehteä Janoa, ja toimii edelleenkin sen verkkotoimittajana ja designerina. Simon viimeisin villitys on Tamperecool-mediaprojekti.

J.K. Ihalainen

J.K. Ihalainen on runoilija, kirjailija, kustantaja ja kääntäjä. Hän on Annikin Runofestivaalin taiteellinen johtaja ja toinen sen perustajista. Vuodesta 1978 lähtien hän on julkaissut 35 runokirjaa ja useita runolevyjä. Tämän lisäksi Ihalainen on kirjoittanut ja julkaissut lukuisia matka- ja tietokirjoja. Hänet tunnetaan myös yhtenä maamme ahkerimmin esiintyvistä runoilijoista.

Aino Suonio

Aino Suonio on ollut useita vuosia mukana tuottamassa Annikin Runofestivaalia. Hän on vastannut mm. Proosataukojen ja esikoisrunoilijatapaamisen koordinoinnista. Aino on opiskellut muun muassa kirjallisuutta ja sukupuolentutkimusta. Kulttuurikentällä hän on työskennellyt tuottajana, koordinaattorina, juontajana ja tiedotuksen parissa.

Riikka Vaahtera

Riikka Vaahtera on tamperelainen graafikko, rockvalokuvaaja ja kuvataiteilija, joka on jo useita vuosia vastannut Annikin Runofestivaalin graafisesta ilmeestä. Pitkään mainosalalla vaikuttaneen Riikan tapaa lähes varmasti kameran kanssa kaikilta Suomessa järjestettäviltä festivaaleilta ja rokkikeikoilta, sillä hän on intohimoisesti valokuvaava musiikkifani.